Poolse uitzendkrachten voor goed en goedkoop vakpersoneel
Technicall Interim is uw betrouwbare partner door onze goede begeleiding.

Als uitzendbureau gespecialiseerd in tijdelijk personeel is het belangrijk een betrouwbare partner te zijn die haar (Poolse)uitzendkrachten goed begeleidt en huisvest. Technicall Interim BV kiest er bewust voor haar uitzendkrachten kleinschalig en in persoonlijke sfeer te huisvesten in eengezinswoningen.
 

Technicall Interim is aangesloten bij de ABU en heeft reeds jaren het VRO NEN 4400-1 certificaat; dé kwaliteitsnormen van de uitzendbranche. Als inlener ben je zo verzekerd van correcte en tijdige betalingen en afdracht van sociale premies.

Specifiek voor haar tijdelijk (Pools) personeel zorgt Technicall Interim voor dagelijkse begeleiding, zowel op de werkvloer als op de woonlocaties. Technicall Interim is gecertificeerd met het ABU Certified Flex Home certificaat. Alle woonlocaties voldoen aan de huisvestingsnormen en –eisen die door de grootste brancheverenigingen van de uitzendbranche , ABU en NBBU, opgezet zijn.

Technicall Interim BV in Nederland werkt nauw samen met hun partner Link2Europe te Polen Indien u op zoek bent naar gemotiveerde Poolse uitzendkrachten neem dan contact op met Technicall Interim BV, Dianne van Wel., email dianne@technicall.nl
Wij komen graag bij uw bedrijf langs om samen met u te bespreken welke krachten u nodig heeft.
Indien u op onderstaand logo klikt komt u op onze website.

poolse uitzendkrachten en medewerkers
 
Home Goedkope uitzendkrachten Poolse gewoontes Poolse uitzendbureaus Links