Poolse uitzendkrachten voor goed en goedkoop vakpersoneel
Link2europe is een wervingsbureau dat met succes een groot aantal HR- projecten op binnenlandse en buitenlandse arbeidsmarkt uitvoert. Wij hebben kantoren in Polen en BelgiŽ en wij leveren ons uitgebreide aanbod van diensten aan veel Europese markten, met name in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ook in Oost-Europa hebben we omvangrijke businesscontacten.
 

Poolse vakkrachten en uitzendkrachten

Link2europe staat ingeschreven in het register van uitzendbureaus gevoerd door het Ministerie van Arbeid en Sociaal Beleid van Polen.

Werving en uitzending van gekwalificeerde handarbeiders alsook hoogopgeleide technici, leidinggevend personeel en lagere functies vormt ťťn van de belangrijkste lijnen van onze business. Met het oog op de grote vraag naar bekwame verpleegkundigen en artsen in de EU-landen houden we ons tevens met de medische sector bezig.

We beschikken over een databank van vakkundig personeel op veel gebieden, onder andere de volgende bedrijfstakken/ sectoren van de markt:
logistiek, transport, productie, energie, metallurgie, industrie, bouw, engineering, FMCG, horeca, medische sector, IT en anderen.
Dankzij onze ervaring op dit gebied kunnen we efficiŽnte en effectieve diensten bieden die aan de individuele behoeftes zijn aangepast.

De oprichters van het bedrijf zijn jarenlang op de arbeidsbemiddelingmarkt bezig en hebben ervaring en degelijke praktijk in leidinggevende posities verworven. Onze ervaring heeft bijgedragen bij talrijke erkende en toonaangevende uitzendbureaus. Het team van Link2europe bestaat uit dynamische en ervaren deskundigen op het gebied van psychologie, werving, selectie, advies en HR. Zij zorgen voor betrouwbare verificatie van de vakbekwaamheid en kwalificaties van de werknemers, zodat de EU-werkgevers optimaal van hun efficiŽntie, vaardigheden, motivatie en ingeval van hooggekwalificeerde specialisten Ė van het aanzienlijke intellectuele vermogen kunnen profiteren.

www.link2europe.pl

poolse uitzendkrachten en medewerkers
 
Home Goedkope uitzendkrachten Poolse gewoontes Poolse uitzendbureaus Links